Mor, du er perfekt

I går så jeg en video, en hyldest til mødre. Der blev sagt at i dine børns øjne er du altid perfekt.

Jeg kan godt lide at ligge og reflektere lidt over dagen, inden jeg skal sove. Så lå og tænkte: Hvis jeg er perfekt i mine børns øjne. Hvad mere har jeg så brug for… ?

Ingenting, absolut ingenting.

Måtte lige have bekræftet teorien, så spurgte dem i morges ”Er jeg perfekt, i dine øjne?” skal lige siges de er teenager, og klokken var 7.15, så havde sat forventningerne derefter.

”Ja, mor du er perfekt. Det må du aldrig være i tvivl om. Vi elsker dig”

 

 

 

 

 

Livet er ikke altid perfekt.

Jeg valgte at flytte fra deres far, da de var ganske små. Jeg er fornyeligt bliver skilt og flyttet igen. Jeg har taget mange svære valg. Jeg har følte mig hjælpeløs. Jeg har været bange. Jeg har følt mig svag. Jeg har været overvældet af at stå som ene menneske, ”lille” mig og have det fulde ansvar for de 2 vigtigste mennesker i mit liv. Men uanset hvad jeg har stået overfor, så er jeg altid kommet igennem det. For det der det, vi mødre kan. Kærligheden til vores børn og kærligheden fra vores børn får os igennem alt. Styrket og stærkere end nogensinde. 

Mine børn er mine største læremestre. De er min styrke. Jeg er så dybt taknemlig for at være deres mor.

Jeg tror alle mødre, kender til følelsen af utilstrækkelighed. Jeg joker nogle gange med, at det er verdens mest utaknemmelige job. Man kan jo blive skældt ud over de mindste ting, lige fra farven på koppen til mængden af mobil data. Men det er slet ikke os, de skælder ud. De udtrykker deres frustration, og det var det som stod med småt, den gang vi sagde ja til jobbet… ”Du skal være klar til at tage imod hvilken som helst frustration, hvor som helst og når som helst”

Og vel at mærke uden at tage det personligt, skulle der nok have været tilføjet.

Se ”Mor-job kontrakten” Her

 

Print den gerne ud, og giv den til alle skønne mødre, du møder på din vej.

Vi er alle perfekte i vores børns øjne. 

 

2 kommentarer


  1. // Svar

    Åååhhhh, jeg elsker “Mor-kontrakten”??✨♥️? – det er præcis sådan det er ♥️? – tak for at sætte ord på, skønne Pernille ?♥️

    Knus fra Maiyanne ?✨


    1. // Svar

      Tusind tak Maiyanne <3 Skønt at høre, den rammer plet ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *